Våra tjänster

Plattsättning

Plattsättning innebär att antingen väggar eller golv kläs med exempelvis kakel, klinker eller konstbetongplattor. Det kan omfatta arbeten som att kakla ett badrum eller att sätta in plattor i en simhall.

Totalentreprenad

En totalentreprenad är ett effektivt och smidigt tillvägagångssätt för dig som vill bygga ett nytt hus eller renovera din lägenhet. Du som beställer lägger fram förslag på önskemål om vad det är för arbete du vill har utfört. Vi kommer överens om en tidplan samt budget och efter det är det vi som sköter allt!

Måleri

Vi utför alla olika typer av måleri. Exempelvis invändig målning av tak, väggar, fönster och snickerier eller certifierat våtrumsmåleri vid till exempel stambyten och badrumsrenoveringar.

Golvavjämning / flytspackling, Eps cement

Vi spacklar ytor allt från 0,5 kvm till 1000kvm, planspackling som fallspackling. Vi pumpar med våra egna pumpar som ger 4,5ton i timmen. Vi är certifierade av eps cement och pumpar ut det med våra pumpar som ger 5 kubik i timmen. Enkelt och inget slit.

Badrum

Oavsett om du vill kakla om ditt badrum i samband med en större renovering eller bara lägga nya klinkers i duschen hjälper vi dig på bästa sätt. Vi har stor erfarenhet av badrumsrenoveringar i Stockholm och lägger stort fokus på kommunikation och kvalité.